Frantsila Virkistävä Kapha Eteerinen Öljyseos

21,65

Rentouttaa mieltä ja lihaksia · Rauhoittaa vatsaa · Viileentää kehon kuumuuksia  · Tasaa ärtymystä

Eukalyptus, sitruuna, appelsiini, frankinsenssi, inkivääri ja mustakuusi yhdessä öljysekoituksessa!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): EA-502 Virkistävä Kapha Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Frantsila Virkistävä Kapha tarjoaa eukalyptuksen, sitruunan, appelsiinin, frankinsenssin, inkiväärin ja mustakuusen yhdessä öljysekoituksessa!

Rentouttaa mieltä ja lihaksia · Rauhoittaa vatsaa · Viileentää kehon kuumuuksia  · Tasaa ärtymystä

Vinkki:

Kun tunteet kuumenevat ja on tiedossa riita, pirskottele muutama tippa huoneeseen tilanteen rauhoittamiseksi.

Pakkauskoko:
10 ml

Ainesosat:
Eucalyptus radiata (eukalyptus, eteerinen öljy), Picea mariana (mustakuusi, eteerinen öljy), Citrus limonum (sitruuna, eteerinen öljy), Citrus sinensis (appelsiini, eteerinen öljy), Boswellia carteri (frankinsenssi, eteerinen öljy), Zingiber officinale (inkivääri, eteerinen öljy).

Käyttötarkoitukset:

 • Aromidiffuuserin kanssa
 • Ilmanraikastajassa
 • Tuoksulyhdyssä
 • Suihkussa tai kylvyssä
 • Vartaloöljyn kanssa
 • Löylyvedessä
 • Kasvojen kauneushöyrytys ja höyryhengitys
 • Öljyparfyymina

EI:

 • Eläinkokeita
 • Keinotekoisia hajusteita
 • Väriaineita
 • Säilöntäaineita

Käyttöohjeita:

Aromadiffuuseri:

Lisää 2-3 tippaa eteeristä öljyä veden sekaa diffuuserissa ja anna Bulba Aroma Diffuuserin levittää tuoksua tasaisesti ympärillesi. Öljyt ovat erittäin voimakkaita, joten 2-3 tippaa riitää mainiosti!

Tuoksulyhty ja ilmanraikastaja:
Käytä eteerisiä öljyjä hyvän ilmapiirin luomiseksi ja huoneilman raikastamiseksi esim. ilmankostuttajassa. Lisää vedellä täytettyyn tuoksulyhtyyn muutama tippa eteeristä öljyä. Voit lisätä myös muutaman tipan suihkepullon veteen ja sumuttaa hyvää tuoksua huoneeseen. Eteeristä öljyä voit pirskotella myös esim. lakanoille, matoille ja hiirenkoloihin.

Suihku tai kylpy:
Lisää mieltymyksesi mukaan 5-10 tippaa eteeristä öljyä 1 rkl:een kermaa tai liuosmaista neutraalia suihkusaippuaa. Käytä liuosta suihkussa, kylvyssä tai jalkakylvyssä ja helli itseäsi kuin läheisiäsikin. Kylpyaika 15 – 20 minuuttia.

Vartaloöljy:
Lisää mieltymyksesi mukaan muutamia (1-2) tippoja eteeristä öljyä yhteen ruokalusikalliseen (n. 5ml) neutraalia ihonhoitoöljyjä (esim. Aroma perushierontaöljy, Frantsilan yrttihierontaöljy, Auringonkukan siemenöljy, Viinirypäleen siemenöljy tai Ayurvedinen hoitoöljy (Vata, Pitta, Kapha, Shirodara)). Helli näin hieroen kehoasi ja mieltäsi.

Sauna:
Lisää 1 – 3 tippaa löylykauhalliseen vettä

Kasvojen kauneushöyrytys ja höyryhengitys:
Lisää 2 – 3 tippaa eteeristä öljyä 1 – 2 litraan kuumaa vettä ja pidä kasvot pyyhkeen alla 2 – 3 minuuttia. Varo silmiä.

Pyyhehauteet:
Iholle asetettaviin kylmiin tai lämpimiin pyyhehauteisiin käytetään 1-2 tippaa eteeristä öljyä kostutettuun pyyhkeeseen tiputettuna. Voit tehdä myös öljyhauteen esim. kasvoille (1-2 tippaa 5ml kohti perusöljy) asettaen kosteat pyyhkeet päälle.

Öljyparfyymi:
Käytä parfyymin tapaan – tosin vain hyvin vähän – ranteeseesi ja korvan taustaasi. Tee tällöin laimennus esim. jojobaöljyyn (10-20 tippaa eteeristä öljyä 10 ml kohti). Eteeristä öljyä voi käyttää myös sellaisenaan muutaman pisaran vaatteille, ei silkille. Värilliset eteeriset öljyt kuten patsuli ja mandariini voivat jättää väritahroja.

Lisätiedot

Koko

10 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Frantsila Virkistävä Kapha Eteerinen Öljyseos”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *