Ale!

MĖTA Koivunlehtiuute Kylpemiseen ja Shampooksi

7,95 5,57 sis alv 24%

Laimennettu koivunlehtiuute on luonnollisesti antiseptinen iholle ja hiustenhoitoon. Se sisältää saponineja jotka rauhoittavat, pudhistavat ja stimuloivat ärsyyntynyttä ihoa ja vähentää ihon öljyisyyttä. Niille joilla on herkkä päänahka, koivunlehtiuutetta suositellaan shampoon sijaiseksi. Koivunlehtiuute on erinomainen tuote, jolla aloittaa tuoksuvien aromateraappisten tuotteiden käyttö kotona.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) Meta Koivunlehtiuute Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Meta tuotteet ovat tuotettu Liettualaisella Ekotilalla – Luonnonmukaisia Hyvinvointituotteita

MĖTA Koivunlehtiuute Kylpemiseen

Pohjoismaisen aromaterapian perusaineita! Laimennettu koivunlehtiuute on luonnollisesti antiseptinen iholle ja hiustenhoitoon. Se sisältää saponineja jotka rauhoittavat, pudhistavat ja stimuloivat ärsyyntynyttä ihoa ja vähentää ihon öljyisyyttä. Niille joilla on herkkä päänahka, koivunlehtiuutetta suositellaan shampoon sijaiseksi. Koivunlehtiuute on erinomainen tuote, jolla aloittaa tuoksuvien aromateraappisten tuotteiden käyttö kotona.

Käyttö:

Kylpemiseen ja ihonhoitoon; lisää 10 ml koivunlehtiuutetta per 20 litraa vettä ja kylve lämpimässä vedessä 15-20 minuuttia. Kylvyn jälkeen huuhtele ihoa ja peseydy käyttämättä saippuaa, kuivaa pyyhkeellä.

Shampooksi; lisää märkiin hiuksiin ja hiero kauttaaltaan päänahalle ja hiuksiin. Huuhtele pois lämpimällä vedellä, äläkä pese shampoolla.

HUOM! Tuotteet luonnolliset kasvivärit saattavat tummentaa vaaleita hiuksia 

Sisältö:

Vesi, koivunlehti ja -nuppu uute

Pakkauksen koko:

100 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MĖTA Koivunlehtiuute Kylpemiseen ja Shampooksi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *