Bulban Tarina

 

Asuin pitkään kostean ilmaston Aasiassa, johon totuin ja aloin pitämään. Myös talvella ilma oli erittäin kosteaa ja vaikka sen vuoksi erityisen kylmän tuntuista, se oli iholle mukavampaa. Muutimme Suomeen vaimoni kanssa ja tammikuussa 2016 kylmä ja kuiva ilma, varsinkin huoneistossa alkoi rasittamaan ihoamme ja halusimme ostaa ilmankostuttimen joka helpottaisi kuivan sisäilman kanssa ja sopisi kotiimme.

Selasimme läpi suomalaisten kauppojen valikoiman ja kauhuksemme kaikki ilmankostuttimet olivat suuria, rumia ja erittäin kalliita. Tästä johtuen teimme tutkimusta ja löysimme aroma diffuuserit jotka ovat olleet aromaterapian harrastajien keskuudessa suosittuja. Halusimme myös Suomalaisten pääsevän käsiksi aroma diffuusereihin joten perustimme Bulban ja aloitimme verkkokauppamme. Bulba diffuuserit ovat pieniä, kauniita ja sopivan hintaisia, lisäksi niiden kanssa voi helposti käyttää eteerisiä öljyjä joka tekee sisäilmasta niin ihanan.

Kiitos teille jotka ovat meiltä tilanneet ja levittäneet eteenpäin tietoa aromaterapiasta, diffuusereista ja niiden käytöstä erituoksuisien eteeristen öljyjen kanssa! Kenenkään meistä ei tarvitse kärsiä kuivasta huoneilmasta vaan voimme tehdä ympäristöstämme mukavan ja terveellisen!