Katso Kaikki Diffuuserit Verkkokaupasta!  SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

Bulba Piano Musta Diffuuserit

Aroma Diffuuseri

Aroma Diffuuserien käytöstä on useita hyötyjä terveydellesi ja hyvinvoinnillesi. Bulba-Aroma Diffuuserit ja ilmankostuttimet yhdistää ne kaikki. Useimmat käyttävät diffuusereita huonetuoksuina eteeristen öljyjen kanssa, mutta se on oiva ilmankostuttaja pienessä koossa.
Parhaimmat puolet diffuuserin käytössä on:

  • Ultraääni-diffuuseri höyrystää veden tehokkaasti, jolloin se kosteuttaa paremmin  ja levittää eteeristen öljyjen aromeja ympäristöön
  • Kosteuttaa ilmaa ympärilläsi, joka on hyväksi kasvoillesi, ihollesi ja hengitysteille
  • Eteerisiä öljyjä käyttämällä voit rentoutua ja piristyä tai jopa lievittää flunssan oireita, riippuen käytetystä öljystä
  • Kosteampi ilma sitoo pölyä ja vähentää sen leviämistä
  • Auttaa nukahtamaan ja parantamaan unen laatua
  • Vähentää stressiä ja väsymystä
  • Huonetuoksu tekee huoneesta ihanan tuoksuisen!

Valitettavan usein ilmankostuttimet,diffuuserit ja huonetuoksut eivät sovi kodin sisustukseen, mutta Bulba diffuuserit sopivat erinomaisesti varsinkin suomalaiseen kotiin. Luonnonläheinen suunnittelu ja puumainen tekstuuri tekee Bulba-diffuusereistä kodin design-pisteitä. Bulba diffuuserit ovat myös erinomaisia kampaamoihin, hierontapaikkoihin ja kauneussalonkeihin tuomaan rentouttavaa ilmapiiriä ja parantamaan asiakkaan oloa.

Diffuuserin käyttö Eteeristen Öljyjen kanssa

Parhaan hyödyn saat diffuuseristasi kun käytät sitä eteeristen öljyjen kanssa. Vain 1-2 tippaa eteeristä öljyä riittää koko huoneen tuoksuttamiseen. Eteeriset öljyt ovat erittäin vahvoja, joten muutamaa tippaa enempää ei kannata käyttää tai tuoksu voi olla liian voimakas. Bulba diffuusereissa kaksi käyttötilaa. Ensimmäinen on jatkuva joka on parempi kosteutukseen. Toinen on jaksottainen joka on parempi aromien levitykseen, koska hajuaisti tottuu nopeasti aromeihin mutta jaksottaisesti diffusoituna aromi tulee esille jatkuvasti uudelleen.