Miksi Diffuuseri?

Aroma diffuuserit kosteuttavat, rauhoittavat ja rentouttavat. Pienet diffuuserit ehostavat sisustusta ja niitä on helppo käyttää. Hyvä olo – kaunis koti.

Katso Kaikki Diffuuserit Verkkokaupasta!  SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

Aroma Diffuuseri

Aroma Diffuuserien käytöstä on useita hyötyjä terveydellesi ja hyvinvoinnillesi. Bulba aroma diffuuserit ja ilmankostuttimet yhdistää ne kaikki. Useimmat käyttävät diffuusereita huonetuoksuina eteeristen öljyjen kanssa, mutta se on oiva ilmankostuttaja pienessä koossa.
Parhaimmat puolet diffuuserin käytössä on:

  • Ultraääni-diffuuseri höyrystää veden tehokkaasti, jolloin se kosteuttaa paremmin  ja levittää eteeristen öljyjen aromeja ympäristöön laajemmin
  • Kosteuttaa ilmaa ympärilläsi, joka on hyväksi kasvoillesi, ihollesi ja hengitysteille
  • Eteerisiä öljyjä käyttämällä voit rentoutua ja piristyä tai jopa lievittää flunssan oireita, riippuen käytetystä öljystä
  • Kosteampi ilma sitoo pölyä ja vähentää sen leviämistä
  • Auttaa nukahtamaan ja parantamaan unen laatua – vähemmän kuivaa kuorsausta!
  • Vähentää stressiä ja väsymystä
  • Huonetuoksu tekee huoneesta ihanan tuoksuisen!
  • Mukavoittaa oloa monen piensairauden aikana

Valitettavan usein ilmankostuttimet, diffuuserit ja huonetuoksut eivät sovi kodin sisustukseen, mutta Bulba diffuuserit sopivat erinomaisesti varsinkin suomalaiseen kotiin. Luonnonläheinen suunnittelu ja puumainen tekstuuri tekee Bulba diffuusereistä kodin designkohteita. Bulba diffuuserit ovat myös erinomaisia kampaamoihin, hierontapaikkoihin ja kauneussalonkeihin tuomaan rentouttavaa ilmapiiriä ja parantamaan asiakkaan (ja työntekijän!) oloa.

Diffuuserin käyttö Eteeristen Öljyjen kanssa

Parhaan hyödyn saat diffuuseristasi kun käytät sitä eteeristen öljyjen kanssa. Vain 1-2 tippaa eteeristä öljyä riittää koko huoneen tuoksuttamiseen. Eteeriset öljyt ovat erittäin vahvoja, joten muutamaa tippaa enempää ei kannata käyttää tai tuoksu voi olla liian voimakas. Bulba diffuusereissa kaksi käyttötilaa. Ensimmäinen on jatkuva joka on parempi kosteutukseen. Toinen on jaksottainen, joka on parempi aromien levitykseen, koska hajuaisti tottuu nopeasti aromeihin mutta jaksottaisesti diffusoituna aromi tulee esille jatkuvasti uudelleen.