Ale!

Bulba Loiste Aroma Diffuuseri

Original price was: 90,00 €.Current price is: 63,00 €.

Bulba Loiste on laadukas lasista ja puusta valmistettu, tehokas ja hiljainen diffuuseri, joka tuottaa paksua kosteuttavaa höyryä

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Bulba Loiste Aromadiffuuseri Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Bulba Loiste on laadukas lasista ja puusta valmistettu, tehokas ja hiljainen diffuuseri, joka tuottaa paksua kosteuttavaa höyryä

Bulba Loiste Aromadiffuuseri

Bulba aromadiffuuserit ovat pieniä, kauniita ilmankostuttimia jotka kostuttavat, rentouttavat ja rauhoittavat. Ne tuottavat ultraäänidiffusoinnilla höyryä, joka kosteuttaa ilmaa nopeasti ja tehokkaasti, sekä eteeristen öljyjen kanssa käytettyinä levittävät ihania tuoksuja huoneeseen.

Tuotekuvaus

Bulba Loiste on erittäin laadukas diffuuseri joka on erittäin hiljainen ja tehokas. Erinomainen siis makuuhuoneeseen jos tarkoitus on nukkua diffuuseri päällä, tai työpöydälle jos ei halua että diffuuserita kuuluu häiritsevää ääntä. Materiaaleina on käytetty kauniisti valmistettua vaaleaa puuta sekä paksua ja lasia, josta hohtaa läpi diffuuserin kaunis kellertävä valo, joka on säädettävissä. Valoa voi käyttää kirkkaana tai himmeänä, sen voi säätää imitoimaan tuliliekin tanssia tai sen voi sammuttaa kokonaan.

Diffuuseria on helppo käyttää. Lasinen kansi irtoaa nostamalla ja diffuuserin vesisäiliöön pitää vain lisätä vettä ja halutessaan eteerisiä öljyjä. Kun kansi on laitettu takaisin päälle ja diffuuseri on kytketty virtalähteeseen, se on käyttövalmis. Loiste-diffuuserissa on erilliset napit höyryn ja valonohjaukseen, joka tekee diffuuserista helppokäyttöisen juuri omaan tarkoitukseensa. Diffuuserin vesisäiliön tilavuus on 130 ml, eli sillä kosteuttaa keskimäärin 3,5 tuntia yhtäjaksoisesti kauniin höyryn tanssin avulla.

Loiste-mallin diffuuseri on rakennettu kaikinpuolin laadukkaasti. Sen rakenteen takia diffuuserista ei kantaudu juurikaan ääntä, joka on varsinkin hyvä unen ajaksi ilmaa kostuttavan diffuuserin ominaisuus. Tämä aromadiffuuserin voi myös säätää kosteuttamaan tai höyryttämään jaksoissa – vuoroin päällä ja sammuksissa – jolloin eteeristen öljyjen tuoksut toimivat voimakkaammin käytössä.

Laitteessa on kosketuspainikkeet jotka ovat sulautettu diffuuserin runkoon ja ovat kauniimmat kuin perinteiset napit. Veden loppuessa säiliöstä kesken käytön, diffuuseri sammuttaa itsensä hiljaa ja huomaamattomasti ilman piippauksia tai valaisua.  Tämä on Bulban laadukkain diffuuseri ja ominaisuuksiltaan paras kotikäyttöön.

 

Bulba Diffuuserin hyödyt:

 • Luo terveellisemmän ympäristön joka lievittää stressiä, väsymystä ja parantaa hyvinvointiasi
 • Vähentää staattista energiaa ympäristössäsi ja kosteuttaa kasvojasi ja kehoasi
 • Vähäinen energiankäyttö, vesi ei kondensoidu
 • Ehkäisee kuivasta ilmasta johtuvaa nenäverenvuotoa ja auttaa nenäontelovaivoissa
 • Sitoo pölyä ja allergian aiheuttajia
 • Auttaa nukahtamaan rentouttamalla ja vähentää kuorsausta
 • Ehkäisee kuivassa ilmassa leviäviä bakteereja

Paketissa mukana:

 • Kosteuttava diffuuseri
 • Virtalähde
 • Käyttöohje

Käyttöpaikat:

 • Koti – olohuone ja makuuhuone
 • Työpöytä
 • Salongit, kylpylät ja hieromapaikat
 • Rentouttavat yhteistilat

Käyttö:

 1. Nosta Aromadiffuuserin kansi pois
 2. Lisää vettä ohjeiden mukaan
 3. Jos sinulla on eteerisiä öljyjä, lisää 2-3 tippaa vesisäiliöön
 4. Laita kansi takaisin päälle
 5. Valitse kosteutus ja valaistus napista ja nauti!

Halutessasi voit käyttää diffuuseria suolan kanssa; lisää puhdasta – ei jodioitua – vuorisuolaa 1 ml sekoitettuna 3dl veteen. Poista vesi sekä suola ja pyyhi diffuuseri sisältä puhtaaksi, ennen uuden veden ja suolan lisäämistä.

Lisätiedot

Kapasiteetti

130 ml

Takuu

1 vuosi

Tyyli

Vaalea Puu