Frantsilan Eteeriset Öljyt Bulba Verkkokaupasta

[siteorigin_widget class=”phoen_category_wpb_widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”phoen_best_seller_wpb_widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

Frantsilan Eteeriset Öljyt ovat ihania, luonnonmukaisia aidoista kasveista valmistettuja tuoksuöljyjä. Niillä on monta käyttötarkoitusta, riippuen eteerisestä öljystä, mutta varmasti löydät itsellesi omasi laajasta valikoimastamme halusit sitten rentoutua, piristyä, keskittyä, parantaa oloasi tai lievittää oireita. 

Myymme myös muita öljytuotteita, kuten Liettualaisen Meta-ekofarmin itsetuottamia eteerisiä öljyjä, jotka ovat erinomaisia kohtuulliseen hintaan. Tervetuloa ostamaan verkkokaupastamme!

SELAA ETEERISIÄ ÖLJYJÄ!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

Paras tapa hyödyntää Eteeristen Öljyjen Vaikutusta on käyttää sitä yhdessä Bulba Aroma Difuuserin kanssa. Vain 2-3 tippaa Frantsilan Eteeristä öljyä yhdistettynä mitalliseen vettä, saa koko huoneesi tuoksumaan ihanalta ja pitkään. Aroma Diffuuseri höyrystää veden ja öljyn sekoituksen jolloin se parhaiten leviää ympäristöön. 

Kokeile erilaisia öljyjä kuten raikasta eukalyptusta, tuoksuvaa laventelia, kirpeää sitruunaa tai metsäistä mäntyä. Eri öljy eri mielialaan!

SELAA AROMA DIFFUUSEREJA!

ETEERISET ÖLJYT

Frantsilan Eteeriset öljyt ovat kasvirauhasten tuottamia haihtuvia, tuoksuvia öljyjä. Vaikka niitä nimitetään öljyiksi, niiden varsinainen koostumus ja tuntuma ei ole öljymäinen vaan hyvin kevyt ja nopeasti haihtuva. Ne eivät liukene veteen, mutta ne voidaan helposti sekoittaa kasviöljyihin sekä alkoholiin. Eri eteerisiä öljyjä voidaan sekoittaa keskenään tietyn tehon tai tuoksu-yhdistelmän aikaansaamiseksi.

Eteerinen öljy on aito, kun se on saatu yhdestä kasvilajista, siihen ei ole lisätty mitään kemiallisia jatkeita, eikä sitä ole standardoitu lisäämällä tai poistamalla aineosia.

Synteettisesti valmistetuilla ”eteerisillä öljyillä” eli hajusteilla ei ole käyttöä aromaterapiassa.

Eteeristen öljyjen laatuun vaikuttavat kasvin oman perusrakenteen lisäksi sen kasvuolosuhteet, maan ravinteiden ja valon laatu sekä ilmasto. Kaikki myymämme eteeriset öljyt ovat aromaterapeuttisten eteeristen öljyjen parhaimmistoa

Eteeristen öljyjen ominaisuudet ja käyttöalueet riippuvat niiden kemiallisesta koostumuksesta. Ne voivat mm. lievittää kipua, poistaa nesteitä, elvyttää hormonaalista toimintaa ja verenkiertoa sekä solujen aineenvaihduntaa. Useasti ne ovat myös antiseptisia ja tuhoavat bakteereita sekä viruksia. Niillä saadaan myös myönteistä vaikutusta mielialaan.

Aromaterapia on kehon kuntoa ja mielialaa kohottava hoitomuoto. Se pohjautuu tuoksuvista, aromaattisista kasveista eristettäviin haihtuviin eli eteerisiin öljyihin, joiden vaikutus perustuu niiden sisältämiin, usein satoihin tehoaineisiin. Eteeriset öljyt vaikuttavat ihmiseen joko hengityksen tai ihon kautta. Iholla ne imeytyvät osaksi verenkiertoon ja osaksi niistä tulee hermoston kautta neurologinen impulssi aivoille. Näin eteeriset öljyt viestittävät elimistölle miten reagoida esim. virkistyäkö vai rentoutua.

Eteerisiä öljyjä on käytetty vuosituhansien ajan niin hoitavina kuin tuoksuvina aineina. Aromaterapeutit käyttävät asiakkaan mukaan hänelle parhaiten sopivia eteerisiä öljyjä lähinnä hieronnan yhteydessä. Kotona tuoksulyhty on yksi helpoimmista ja ihastuttavimmista käyttötavoista.

[siteorigin_widget class=”phoen_category_wpb_widget”][/siteorigin_widget]