Frantsila Porkkana Kehäkukka Öljy 30 ml

11,95 

Hyvin imeytyvä öljy ravitsee ihoa ja pitää sen kimmoisana ja pehmeänä. Se sopii myös keväthangille ruskettumisen edistämiseksi runsaan beetakaroteeninsa ansiosta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Frantsila Porkkana Kehäkukka Öljy Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Frantsila Porkkana Kehäkukka Öljy 30 ml

Luomuöljy uudistamaan ja rauhoittamaan ihoa.

Suuri karoteenipitoisuus ylläpitää ihon terveyttä ja auttaa ihoa ruskettumaan kauniisti kevätauringossa. Sisältää kotimaista luomuporkkanaa ja kehäkukkaa, jotka on uutettu kylmäpuristettuihin luomuauringonkukan siemen- ja luomumanteliöljyyn.

Pakkauskoko:

30 ml

Käyttöohje:

Käytä hoito- ja ulkoiluöljynä kasvoille ja koko vartalolle. Levitä iholle mielellään 20 min. ennen ulkoilua. Säilyy parhaiten viileässä. Lievä auringonsuoja.

Ainesosat:

Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Vitis vinifera (viinirypäleen siemenöljy), Prunus dulcis (manteliöljy)*, Daucus carota (porkkanan juuri, öljyuutos)* ja Calendula officinalis (kehäkukan kukka, öljuyytos)*, Citrus aurantium (neroli, eteerinen öljy), Foeniculum vulgare (fenkoli, eteerinen öljy), Carpinus betulus (valkopyökki, kukkaterpeuttinen uutos) ja Malus pumila (villiomenapuu, kukkaterapeuttinen uutos).

*Luomua

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä säilöntäaineita.