Frantsila Setri Eteerinen Öljy

15,20 sis alv 24%

Setrin eteerisessä öljyssä on lämmin, kamfeerinen pintatuoksu. Pohjasävy on viipyilevän makea ja metsäisen balsaminen. Raikkaalla, havumaisella tuoksulla on antiseptinen vaikutus. Setri lisää elinvoimaa, terästää keskittymiskykyä ja avaa hengitysteitä. Miesten partavesissä setriä käytetään ihon puhdistamiseen ja rauhoittamiseen.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) EA-276 SETRI Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Setrin eteerisessä öljyssä on lämmin, kamfeerinen pintatuoksu. Pohjasävy on viipyilevän makea ja metsäisen balsaminen. Raikkaalla, havumaisella tuoksulla on antiseptinen vaikutus. Setri lisää elinvoimaa, terästää keskittymiskykyä ja avaa hengitysteitä. Miesten partavesissä setriä käytetään ihon puhdistamiseen ja rauhoittamiseen.

Setriöljy voi auttaa rasvoittuvan hiuspohjan, hilseilyn ja ihotulehdusten hoidossa. Pari tippaa öljyyn sekoitettuna hoitaa hiuksia ennen shampoopesua. Se puhdistaa, lievittää turvotusta ja edistää lymfanesteiden kiertoa. Hierontaöljyyn lisättynä setrillä on lämmittävä vaikutus.

Libanonin setrin öljy saattoi olla yksi ensimmäisiä uutettuja öljyjä. Puun tuoksu karkotti tuholaisia, kuten myös tämä setri. Egyptiläiset hyödynsivät setripuun öljyä palsamointiin, kosmetiikkaan ja parfyymeihin. Tiibetiläiset käyttävät setriä edelleen temppelisuitsukkeissa ja perinteisessä lääketieteessä.

Setriöljy oli yksi antiikin Kreikan mitridaatti-vastamyrkyn valmistusaineista. Myrkytetyksi tulemista pelännyt kuningas Mithridates kehitti vastamyrkyn, jossa oli yli 40 eri rohdosta. Kuninkaan kerrotaan ottaneen vastamyrkkyä joka päivä ja tulleen lopulta myrkyille vastustuskykyiseksi.

Pakkauskoko
10 ml

Käyttö: Lisää 1-2 tippaa Aromi Diffuuseriin ennen käyttöä

Lisätiedot

Koko

10 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Frantsila Setri Eteerinen Öljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *