Frantsila Yrtti Hierontaöljy 100 ml

9,95 

Yrttisen tehokas luomu hierontaöljy ravitsee ihoa ja aktivoi kuona-aineiden poistumista elvyttämällä ihon pintaverenkiertoa tehostaen näin hoidon vaikutuksia.

Varasto loppu

Kuvaus

Frantsila Yrtti Hierontaöljy 100 ml

Frantsilan ihoa hoitavan 11 yrtin ”ihmesalvan” yrttejä sisältävä luomuhieronta- ja ihonhoitoöljy koko vartalolle.

Yrttinen hierontaöljy sopii koko kehon yleiseen hierontaan ja hoitoon. Öljy rentouttaa sekä elvyttää ihon terveyttä, pintaverenkiertoa ja auttaa kuona-aineiden poistumista. Yrttiöljyuutokset sisältävät runsaasti hivenaineita, vitamiineja ja entsyymejä, jotka jo sinänsä hoitavat ihoa. Se soveltuu hyvin herkällekin iholle. Öljy tuoksuu neutraaleille yrteille. Ravitsevat kylmäpuristetut luomuöljyt sekä Frantsilan luomuyrtit kuten puna-apila, niittyhumala ja siankärsämö elvyttävät aineenvaihduntaa ja solujen hapenottokykyä. Öljy on yrttisen vihertävää – huomioi kankaiden suojaaminen. Säilyy parhaiten viileässä.

Pakkauskoko:

100 ml

Käyttöohje:

Hierotaan hoidettavalle ihoalueelle päivittäin tai tarpeen mukaan. Öljyyn voidaan sekoittaa käyttötarkoituksen mukaan eteerisiä öljyjä 1-2 tippaa 5 ml:aa kohti.

Ainesosat:

Vitis vinifera (viinirypäleen siemenöljy), Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Plantago ssp. (piha- ja heinäratamo)*, Trifolium prantense (puna-apila)*, Prunella vulgaris (niittyhumala)*, Achillea millefolium (siankärsämö)*, Calendula officinalis (kehäkukka)*, Stellaria media (pihatähtimö)*, Hypericum perforatum (mäkikuisma)*, Polygonum aviculare (pihatar)*, Arctium lappa (takiainen)*, Verbascum thapsus (ukontulikukka)*, Tocopherol (tokoferoli eli luonnon E-vitamiini).

*Luomua

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä säilöntäaineita.

Saatat myös pitää...